INSCHRIJVEN

Iedereen uit de surftour weet al dat golfsurfen de mooiste sport is om te beoefenen. En daarbij weet ook iedereen dat Den Haag een van de mooiste locaties is om van deze sport te genieten.

Voor degene die dit nog niet weten gaan wij clinics organiseren om dit ook te ervaren. Deze clinics worden mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de gemeente Den Haag. Er zullen drie clinics starten, namelijk om:

    • 11:00 uur (VOL)

    • 13:00 uur (VOL)

    • 15:00 uur

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is VRA211016109_NKSurftour2021_0974-1024x683.jpg

De clinics zijn gratis voor de ooievaarspashouders en voor een hele kleine vergoeding voor de andere bewoners in Den Haag. Deze clinics zijn bedoeld voor beginners. De Surfclinics zullen gegeven worden op zaterdag 14 oktober op het sport strand van Scheveningen. Let op! Een zwemdiploma is wel verplicht, Leeftijd maakt niet uit. Om deel te nemen kun je jezelf hieronder aanmelden.

De clinic van 13:00 is een gezinsclinic. Hier kunnen ouders samen met hun kinderen aan deelnemen. Tijdens deze clinic zal het tempo wat lager liggen zodat ouders en kinderen de oefeningen samen kunnen uitvoeren.

Op locatie is er de gelegenheid om je om te kleden/ te kunnen douchen. Al het surfmateriaal (plank en pak) wordt geregeld. In de bevestiging van de clinic ontvang je de exacte adresgegevens.

De groepen van 11.00 en 13.00 zijn helaas VOL.