Wachtperiode


De mogelijke data voor de wedstrijden op Scheveningen en Texel zijn:

  • 5 en 6 september
  • 12 en 13 september
  • 19 en 20 september
  • 26 en 27 september
  • 3 en 4 oktober

Zodra de eerste wedstrijd op Scheveningen gesurft is zal er meteen door worden gegaan naar de volgende stop op Texel. Mocht er een stop niet door kunnen gaan dan zal de uitslag van 1 wedstrijd gebruikt worden om te bepalen wie er naar de finales gaan. Als beide stops niet door kunnen gaan zullen we in overleg het aantal wachtweekeinde proberen uit te breiden.

previous arrow
next arrow
Slider

Wedstrijdlocaties


Beach stadium, Den Haag

Strandweg 4
2586 JK Den Haag

Surfschool Foamball, Texel

Ruijslaan 44
1796 AD De Koog, Texel

 

We werken met een maximaal aantal inschrijvingen per categorie. Wanneer een categorie vol is wordt je op de reservelijst geplaatst.
je krijgt hier dan zo snel mogelijk bericht over.

De maximale aantallen zijn:
Grommets: 32
Junioren: 16
Open Men: 24
Open women: 16

De Finale

Update: 1/10/2020 – Vanwege de Covid-19 situatie zal de finale niet in Frankrijk gesurft worden. Er wordt momenteel naar een alternatief in Nederland gezocht. Hierover zal zo snel mogelijk duidelijkheid gecreëerd worden. de Datum zal gelijk blijven.

De top 4 van de klassementen na Texel en Scheveningen (grommets/ junioren/ open men/ open women), zullen een uitnodiging krijgen voor de Finale in Vieux Boucau, Frankrijk. Hier zullen de finalisten verblijven in de Surf-Inn van Surfblend. De finale is van 16 november tot 20 november. 14 tot 16 november aankomstperiode (vanaf 16:00 is iedereen welkom in de Surf Inn).

17 / 18 / 19 / 20 / november zijn de wedstrijddagen.

21 november is de vertrekdag (voor 12 uur moet iedereen de Surf inn verlaten)

Voor de finale wordt een eigen bijdrage van €10 per dag gevraagd. Verblijf, wedstrijden en eten en drinken zit hier dan bij in. De reis ernaar toe wordt onderling tussen deelnemers en crew geregeld. Mocht er tijdens de finale geen geldige heats gesurft kunnen worden, dan is de uitslag van de wedstrijden in Scheveningen en Texel leidend voor het Nationaal Kampioenschap in 2020.

previous arrow
next arrow
Slider

Wedstrijdregels

Tijdens de NK Surftour kan er, anders dan in andere jaren slechts in één categorie deelgenomen worden. Dit om meer deelnemers een kans te geven deel te nemen aan het NK. Verder dienen deelnemers zich online in te schrijven voor het weekeinde waarin een go gegeven wordt. de inschrijving is altijd geopend tot en met vrijdag 12:00 voor het weekeinde waarin gesurft wordt

Lees voor deelname aan de NK Surftour de wedstrijdregels: Wedstrijdregels NK Surf 2020