Update NK Surftour 2021


Het is al even geleden dat de laatste wedstrijden gesurft werden, maar ondertussen is er niet stilgezeten. De tour is volop in ontwikkeling en we hopen ook jou weer in actie te zien dit jaar!

Nieuwe locatie
De NK Surftour kent dit jaar een nieuwe locatie: Domburg. Hier werken we samen met Sportshop Domburg om een mooie nieuwe impuls aan de tour te geven. De tweede locatie is wederom Scheveningen, waar we weer verwelkomt worden bij het Beach Stadium.

Data NK Surftour
De nieuwe data van de tour laten nog even op zich wachten. Er is op dit moment nog te weinig duidelijk wanneer er weer wedstrijden mogen plaats vinden. Zodra er meer duidelijk is, zullen we je op de hoogte brengen. De inschrijving gaat ook pas open wanneer de data gepland zijn.

Sponsor nieuws
Mitsubishi Motors is na drie mooie jaren gestopt als hoofdsponsor van de NK Surftour. Door haar aanstaande vertrek uit Europa zal er niet meer op de Europese markt geïnvesteerd worden. Uiteraard willen wij Mitsubishi Motors nogmaals onwijs bedanken voor de mooie samenwerking. De organisatie is momenteel druk bezig om een opvolger van Mitsubishi Motors te vinden.